Flamur Noka, analiza e humbjes në PD, skandali “Tahiri” dhe analizë e situatës politike

Të ftuar: 1. Flamur Noka, ish-ministër i brendshëm dhe deputet i PD 2. Engjëll Musaj, drejtor i gazetës “Telegraf” 3. Alen Xhelili, kryeredaktor i televizionit Syri.net  4. Fejzo Subashi, gazetar

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com