FOTOLAJM/ Shpërndahen pica për studentët në protestë

Studentët prej  5 orësh vijojnë rezistencën para ministrisë së Arsimit.

Ata shprehen të vendosur se do të vijojnë deri në plotësimin e kërkesave të tyre që ka të bëjë me një arsim cilësor

Shumë qytetarë i kanë mbështetur. Madje në një moment aty u shpërnda dhe pica.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com