Infrasktruktura – Qendra e Lezhës e papërfunduar, ankohen qytetarët: Rrugët e pakalueshme

Lëvizja në qytetin e Lezhës vazhdon të mbetet një shqetesim për qytetarët. Dëmtimi i rrugëve gjatë hapjes së kanalizimeve për ujësjellesin e ri nuk po gjen asnjë zgjidhje.
Firma që po kryen investimin në qytetin e Lezhës nuk ka vijuar me mbylljen e kanaleve, e për pasojë rruget kanë mbetur të demtuara.
Balta në kohë me shi dhe pluhuri i ditëve me diell jane e perditshmja e lezhjanëve prej 1 viti.
Mes dilemave për të gjetur detyrimin e palaeve, Lezha vijon të përformojë një pamje aspak të përshtatshme për një qytet turistik dhe historik.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com