Jamarbër Malltezi, çfarë po ndodh në Partinë Demokratike

Te ftuar:
1.Jamarbër Malltezi, Anëtar i Kryesisë dhe Sekretar i Departamentit të Ambjentit, Pyjeve dhe Turizmit në Partinë Demokratike
2.Plator Nesturi, Analist
3.Adi Shkëmbi, Kryeredaktor i ”Panorama” On Line
4.Denis Minga, Gazetar i Report Tv

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com