“Kandidatët për Prokuror të Përgjithshëm”

Të ftuar:

  1. Ermir Dobjani, profesor doktor, pedagog në Fakultetin Juridik në Universitetin e Tiranës
  2. Shefqet Muçi, ish-ministër i Drejtësisë, profesor-doktor
  3. Enida Bozheku, pedagoge e të drejtës Penale, avokate
  4. Doriana Metollari, juriste dhe gazetare
  5. Idajet Beqiri, avokat
  6. Ferdinand Doja, avokat

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com