Kate Middleton, princesha e stilit për vitin 2014

kate2

Stilin dhe elegancën e përfaqëson plotësisht, Kate Midleton. Dukesha e Kembrixhit, u shpall femra më me stil për vitin që po lëmë pas, sipas një sondazhi britanik me rreth dymijë pjesëmarrës.

fituesja

Dukesha Kate është e mirënjohur për ndikimin e madh në modë dhe gardërobën e jashtëzakonshme, ndaj nuk është aspak çudi, që të ketë lënë pas emrat e përveçëm të kësaj industrie, një nga të cilët është vetë Victoria Beckham, e pasuar nga një listë e gjatë yjesh, si: Emma Watson, Jessica Alba, Kim Kardashian, Katie Prince etj.

mid33

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com