Keira Knightley rikthehet në “Piratët e Karaibeve 5”

Elizabeth ka bërë mbërritjen e saj të madhe

Keira Knightley  është rikthyer në trailerin e ri  të “Piratët e Karaibeve 5”. Ndonëse ajo nuk është parë në trailerat e mëparshëm të Piratët e Karaibeve: Të vdekurit nuk tregojnë përralla, aktorja ka bërë një rikthim të pabesueshëm.

Keira, e cila ka luajtur rolin e Elizabeth Swann në tre nga katër filmat e fundit, është shfaqur vetëm për një sekond në trailerin japonez që është publikuar.

Aktorja shfaqet me një veshje viktoriane ndërkohë që po sheh në distancë, duke konfirmuar në këtë mënyrë të gjitha thashethemet që ajo do të kthehej përsëri.

Megjithatë është ende e paqartë natyra e karakterit që ajo do të luajë pasi këto janë vetëm pamjet e para që janë zbuluar dhe lënë shumë për të imagjinuar.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com