Kryeministrja e Serbisë: Europa duhet të jetë neutral

Kyreministrja e Serbisë Ana Brnabic pas takimit me komisionerin Johannes Hahn tha se ka folur me të për pikëpamjet e dyfishta për Kosovën dhe Metohinë.

“Është e rëndësishme të theksohet se KE duhet të jetë neutral ndaj statusit ”, ka thënë Brnabic.

Ana Bërnabic pas takimit  tha se deri në fund të vitit  pret hapjen e kapitujve të rinj në negociatat e pranimit të Serbisë.

Ky do të jetë një sinjal i rëndësishëm për qytetarët tanë dhe administratën që ka punuar për këtë, tha Bërnabic në selinë e Komisionit Evropian

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com