Kur realitetin virtual e merr shumë të vërtetë

Një test i realitetit virtual që përfundoi me një goditje të keqe. Kjo është ajo që ndodhi me vajzën në këtë video.

Vajza  po udhëhiqet nga nëna në përvojën e saj të re. Duke veshur një helmetë, ajo merr informacionin e parë se si të sillet dhe si të lëvizë.

Por kur një granatë shfaqet në lojë, vajza merr frikë, kthehet dhe shpëton … dhe përfundon duke përplasur dhunshëm kundër murit të dhomës.

Një goditje e rënduar nga helmeta në kokë.

Kjo është arsyeja pse të gjithë duhet të fillojnë me “Fruta Ninja” lojë më e thjesht dhe pa rezikë.

Kush e provon realitetit virtual (VR) për herë të parë dhe aksidentalisht bie në një granatë virtuale, i krijohet një lojë paniku e vërtetë për jetën e saj …

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com