“Kush do jetë kryeprokurori i ri i Republikës?”

Të ftuar:
1.Shefqet Muçi, ish-ministër i drejtësisë dhe pedagog i Të Drejtës Penale
2.Brahim Lahi, ish-prokuror në prokurorinë e Tiranës dhe Shkodrës
3.Fatjona Mejdini, gazetare e “Balkan Insight”
4.Ferdinand doja, avokat
5.Idajet Beqiri, avokat
6.Artan Manushaqe, jurist

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com