“Kush e ‘dogji’ parlamentin” – “Kushtetutë apo letër pa vlerë”

Për temën: “Kush e ‘dogji’ parlamentin” të ftuar Kristaq Kume ish-kryetar i KQZ dhe Kejdi Memeti deputete LSI

Për temën….”Kushtetutë apo letër pa vlerë”, të ftuar Shëetim Axhami kryetar i PLL, Rexhep Shahu Analist

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com