Lady Gaga puthje pasionante me Bradly Cooper

Lady Gaga dhe Bradly Cooper i kanë dhënë njëri-tjetrin një puthje pasionante në motor gjatë xhirimit të skenës së filmit ‘A Star Is Born’. Gaga kishte veshur një palë pantallona lëkure dhe një xhaketë kur ajo u hodh në krahët Bradley.

‘A Star Is Born’ do të shënojë daljen e parë të madhe të këngëtares në ekran si aktore, pasi ajo do të luajë rolin kryesor në film së bashku me aktorin e Hangover.

Bradley do të luajë rolin e një ylli filmash pijanec që do ta ndihmojë personazhin e Gagës që të fitojë famë dhe para.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com