Lëvizje në radhët e drejtuesve të Prokurorisë së Tiranë

Prokuroria e Tiranës është përfshirë sot nga lëvizje në radhët e drejtuesve.

Valentin Preçi, është emëruar drejtues seksioni për Krimin Ekonomiko-Financiar, ndërsa posti që la ai i Sektorit të Trafiqeve dhe Drogës, do të drejtohet nga Genci Qane.

Ndërkohë, Marieta Zaimi vendoset në krye të Task Forcës në vend të Deniona Katros.

Prokurori Armand Gurakuqi vjen në krye të sektorit të vrasjeve duke zëvendësuar Elina Kondin.

Tre ish-shefat e sektorëve kalojnë prokurorë të thjeshtë te Prokuroria e Tiranës.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com