Grimi ideal për vjeshtën, natyrale dhe mat

Sallat e modës për vjeshtë 2018-19 janë mbushur me natyralitetin e saj me nuanca më diskrete dhe të sofistikuara.

Për bazën e grimit ju mund të zgjidhni modelet e dobishme për mbulimin e defekteve dhe shenjave të lëkurës, por duhet kujdes për të mos vënë shumë, që të dukeni sa më natyralë.

Ata që nuk i përdorin shumë ngjyrat mund të zgjedhin më shumë nuanca natyrale, të tilla si ngjyra e kapuçinos, hije të ndryshme të ngjyrës kafe ose gri-së.

Linja e syrit me  laps të zi është thelbësore për të dhënë pamjen e intensitetit.

Buzëkuqët janë me të vërtetë të të gjitha ngjyrave, duke nisur nga ai me ngjyrë mishi në ngjyrë rozë.

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com