Maxhun Peka, një ambasador në dy kohë

I ftuar: Maxhun Peka, ish-ambasador i Shqipërisë në Vietnam, Francë dhe Kinë

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com