Mbetjet spitalore. Truprojet e ministrit sulmojnë gazetarët

Truprojet e Ministrit të Shëndetësisë konfrontohen fizikisht me gazetarët e Channel One, duke i penguar të intervistojnë ministrin rreth skandalit të mbetejeve spitalore. Por pas disa orësh pritjeje ministri Shëndetësisë në një prononcim të shkurtër akuzoi kompanitë e licensuara për trajtimin e mbetjeve spitalore se hedhin në zona të banuara dhe në lumenj mbetjet e rrezikshme që prodhohen në spitale dhe klinika mjekësore.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com