“Meta-Rama, lufta vazhdon” – “Kalbëzimi i gjykatave”

Për temën “Meta-Rama, lufta vazhdon” të ftuar Xhemal Qefalia, deputet i PS dhe Ervin Salianji, deputet i PD.

Për temën “Kalbëzimi i gjykatave” të ftuar psikologia e gjykatës, Aurela Agalliu dhe avokati Bardhi Duraku.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com