Modelet protestojnë kundër shfaqjes së Victoria’s Secret

Të enjten modelet më të kërkuara në botë do të sfilojnë në New York në shfaqjen e modës më të pritur të vitit.

Supermodelet do të prezantojnë koleksionin e të brendshmeve të Victoria’s Secret ndërsa mbajnë krahët e engjëllit.

Por stilistja e famshme bën një përzgjedhje në detaje të yjeve të pasarelave që do reklamojnë punën e saj dhe përzgjidhen vetëm modele të dobta. Për këtë arsye marka e madhe është vënë në qendër të kritikave.

Supermodelja i Robyn Lawley beson se Sekretaria e Victoria duhet të ndryshojë politikën e saj ndaj nisi një peticion duke u kërkuar njerëzve që të bojkotojën shfaqjen e saj tërësisht.

“Derisa Victoria’s Secret nuk angazhohet të përfaqësojë të gjitha gratë në pasarelë, unë po bëj thirrje për një bojkot të plotë të shfaqjes së këtij viti,”-tha ajo. “Është koha që Victoria’s Secret të njohë fuqinë blerëse dhe ndikimin e grave të të gjitha moshave, formave, madhësive dhe etnive.”

Ndërsa modelet si Hayley Hasselhoff, Felicity Hayward dhe Ashley James sfiluan sot për koleksionin e të brendshmeve  ‘We’re All Angels’, organizuar nga shitësi Simply Be, për të nxjerrë në pah atë që ata e shohin si mungesa e diversitetit në Victoria’s Secret.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com