Naomi Osaka: Fitoren në US Open dua ta fshi nga mendja

Fitorja e US Open duhej të ishte një ndër momentet më të bukur për tenisten e re, Naomi Osaka, po për japonezen është një situatë që dëshiron ta fshijë nga memoria.
“Ka shumë gjëra që unë dua të them se si ndihem, por për mua, nuk e di, nuk e di. Kujtimi i US Open është thuajse zero. Me të vërtetë nuk dua të mendoj për këtë, sepse nuk ishte, nuk është domosdoshmërisht kujtimi më e lumtur për mua.
“Sigurisht që unë jam i lumtur që kam fituar një Grand Slam. Unë nuk mendoj se ka ndonjë gjë që mund të fshi këtë, por unë nuk e di. Është një kujtim i keq dhe njëkohësisht kaq i çuditshëm. Thjesht nuk dua të mendoj për këtë. Doja ta shtyja atë në anën tjetër. Unë ende po përpiqem ta heq nga pak nga mendja . Osaka u bë lojtari i parë japonez që fitoi një Grand Slam me një fitore 6-2 6-4 ndaj Serena Williams, por arritja ishte një arsyeje që “shpërtheu” në revoltë kundërshtaren e saj.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com