Njoftim i rëndësishëm për teleshikuesit e Ora News

Teleshikuesit e Radio Televizionit Ora News që kanë humbur sinjalin të bëjnë një kërkim automatik të kanaleve.

Të gjithë teleshikuesit e Ora News mund të vijojnë të na ndjekin në platformën analoge në kanalin 48UHF

Teleshikuesit mund të ndjekin Radio Televizionin Ora News dhe në platformat digjitale në kanalin 39 dhe 55 UHF  në transmetimet me dekoderat e rinj të llojit DVB-T2.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com