Parashikimi për tërmetet, fenomenet natyrore panik tek qytetarët

Parashikimi se Shqipëria mund të preket nga lëkundjet sizmike shkaktoi panik tek qytetarët. Ata kujtojnë ngjarjet e 50 viteve më parë, kur termetet shkatërruan ndërtesat dhe shkaktuan dhjetra të plagosur.

Në një vëzhgim të Channel One, shumë pak shqiptarë sigurojnë shtëpinë dhe pasurinë nga fatkeqësitë natyrore.

Drejtori i Emergjencave Civile në referencë të një raporti të Insitutit të Gjeoshkencës deklaroi se po konsiderohet rreziku i përsëritjes së tërmeteve të para 50 viteve, duke sjellë në kujtesë lëkundjet sizmike të vitit 1967.

/ChannelOne/

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com