Paris kujton viktimat e terrorizmit

Përkujtim përpara dyqanit kosher 4 vjet pas sulmeve në kryeqytetin francez.

Paris u kujtoi viktimave të supermarketit kosher një nga vendet e sulmeve tragjike të 4 viteve më parë në kryeqytetin francez.

Në përkujtimoren e 9 janarit, ndodheshin kryebashkiaku i Parisit Anne Hidalgo, zyrtarët e lartë francezë, të mbijetuarit dhe të afërmit e viktimave.

Katër vetë u vranë nga Ahmed Coulibaly.

Në ato ditë të janarit 2015, pati 17 viktima të ekstremistëve islamikë të cilët sulmuan gazetën satirike Charlie Hebdo dhe supermarketin kosher, e parë e sulmeve të shumta që  pati në Francë.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com