Pedagogët pa rroga dhe reforma në arsimin e lartë

Të ftuar: 1. Ervin Demo, zëvendësministër i Arsimit, Sportit dhe Rinisë 2. Dhurata Shehri, Pedagoge, departamenti i Letërsisë në Fakultetin Histori-Filologji 3. Romeo Hanxhari, pedagog, departamenti i Gjeografisë në Fakultetin Histori-Filologji

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com