Përballja e madhe, PS hap fushatën, opozita proteston

Të ftuar:
1.Aleksandër Cipa, analist dhe president i Unionit të Gazetarëve
2.Dhurata Cupi, ish-deputete e PD
3. Floida Kerpaci, ish-deputete e LSI
4. Indrit Hoxha, ish-deputet i PD që e dorëzoi mandatin

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com