Përgjime plus 70 mijë dosje të mykura në gjykata

Të ftuar
1. Sevim Arbana, Presidente e shoqates ne dobi te gruas shqiptare 2. Arbiola Halimi pedagoge dhe ishe deputete PD
3. Baftjar Rusi avokat edhe i dosjes 339
4. Ervin Koci analist

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com