Përplasja me institutin të studimeve të krimeve dhe pasojave të komunzimit

Të ftuar: Të ftuar: 1. Agron Tufa, drejtor i Institutit të Studimeve të krimeve dhe pasojave të komunizmit2. Çelo Hoxha, nëndrejtor i Institutit të Studimeve të krimeve dhe pasojave të komunizmit3. Kujtim Cakrani, avokat4. Apollon Baçe, akademik, historian5. Albert Zholi, gazetar dhe autor i shumë librave me personazhe të luftës së Dytë Botërore6. Fejzo Subashi, gazetar

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com