Përplasja Rama-Xhafa dhe kapja e 613 kilogramëve kokainë

Të ftuar: 1. Ismail Elezi, ish-drejtor në Policinë e Shtetit 2. Idajet Beqiri, avokat 3. Leonard Karaj, gazetar, jurist 4. Fejzo Subashi, gazetar 5. Armand Bajrami, gazetar i kronikës së zezë në “ABC NEWS” 6. Ndriçim Çaka, gazetar i kronikës së zezë në “Report TV”

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com