Përse Holanda vendosi regjimin e vizave me Shqiperine?

Të ftuar:

  1. Pëllumb Nako, ish-zëvendës Drejtor i përgjithshëm i Policisë së Shtetit dhe ish-drejtor i Kufirit, specialist për Sigurinë Kombëtare
  2. Nirvana Deliu, hulumtuese e politikave në Lëvizjen Evropiane në Shqipëri
  3. Lisandër Hoxha, nënkryetar i Forumit Rinor të PD
  4. Ervin Baku, gazetar
  5. Artan Manushaqe, jurist, aktivist i shoqërisë civile
  6. Arbër Hitaj, gazetar

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com