Politika dhe libri

Të fuar:

  1. Milva Ekonomi, deputete e PS, zëvendëskryetare e Komisionit Parlametar për Edukimin dhe Mjetet e Formimit Publik
  2. Nora Malaj, deputete e LSI, anëtare e Komisionit Parlametar për Edukimin dhe Mjetet e Formimit Publik
  3. Petrit Ymeri, kryetar i shoqatës së Botuesve shqiptarë
  4. Namik Dokle, ish-deputet, shkrimtar
  5. Ermir Nika, autor librash
  6. Alda Bardhyli, drejtore e shtëpisë botuese “UET Press”, gazetare

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com