Presidenti Meta dhe kriza politike

Të ftuar: Të ftuar:
1. Luan Laze, gazetar, satirist
2. Haris Vongli, anëtare e Këshillit Kombëtar të PD
3. Fatos Çoçoli, analist
4. Evis Nasto, gazetare
5. Idajet Beqiri, kryetar i PUK
6. Kujtim Cakrani, avokat

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com