Presidenti Meta dhe negociatat për zgjidhjen e krizës politike

Të ftuar:

1. Fatmir Mediu, kryetar i partisë Republikane

2. Paskal Milo, kryetar i partisë Demokracia Sociale

3. Endrit Braimllari, sekretar i përgjithshëm i LSI

4. Besian Çeliku, kryetar i forumit rinor të PAA

5. Besnik Jakaj, aktivist politik

6. Idajet Beqiri, kryetar i Partisë së Unitetit Kombëtar

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com