Protesta e opozitës dhe rruga pa krye e Shqipërisë – 22 qershor 2019

Të ftuar:
Hysen Osmani, ish-deputet dhe ish-anëtar i KQZ
Besnik Troplini, deputet i Kuvendit të Shqipërisë
Fatmir Merkoci, avokat dhe Pishtar i Demokracisë
Bedri Blloshmi, i burgosur politik i Spacit

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com