Protesta e studentëve dhe kthimi i opozitës në Kuvend


Të ftuar:

  1. Ina Kila, studente e Gazetarisë, fakulteti i Histori-Filologji, UT
  2. Xhuljan Guçe, kryetar i Këshillit Studentor, Fakulteti I Shkencave të Natyrës UT
  3. Evis Nasto, gazetare
  4. Marjon Gorica, gazetar
  5. Fejzo Subashi, gazetar
  6. Besian Çeliku, kryetar i forumit rinor të PAA

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com