Protesta, policia kontrolle ne zonën e Unazës së Re

Shoqërohet në polici Dorian Prododuari, banori i Unazës së Re është organizatori i protestuesve.

Ka dhe disa të tjerë të shoqëruar por zyrtarisht nuk dihet numri i saktë.

Ndërkohë policia vijon të qëndrojë  para kuvendit edhe pse protesta ka mbaruar dhe protestuesit janë larguar.

Mesohet se po ushtrohet kontrolle dhe ne baneset e zones se Astirit.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com