Protesta, studentët dorëzojnë bluzat e bardha

Protestës para Ministrisë së Arsimit i janë bashkuar dhe studentët e Universitetit të Mjekësisë dhe të Infermierisë.

Ata kanë vendosur në kangjellat e godinës së ministrisë bluzat e bardha.

Shumë studentë ndjekin degën e Infermierisë, si rrugë për t’u larguar drejt Gjermanisë.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com