PS-PD, beteja e përgjimeve dhe arrestimi i Babales

Të ftuar:

  1. Xhemal Qefalia, deputet i PS
  2. Arben Çuko, ish-deputet i PS
  3. Luan Baçi, deputet i PD
  4. Ina Zhupa, zëdhënëse e PD

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com