Qëndra tranzitore. Tiranë, nxjerr në rrugë nënën rome me 3 fëmijë.

Nje nene  e cila ka vetem 2 dite qe ka sjelle ne jete femijen e saj  eshte nxjere jashte ambienteve të Qëndrës Tranzitore të Emergjencave.

Denoncimin per kete  rast e ben publik babai I foshnjes dhe gjyshi I tij

Nje tjeter  version te  ketij rasti jep  kujdestari I kesaj qendre

 Pas   4 oresh ne qiell te hapur  nena e tre femijeve është rikthyer  ne banesen e saj,  nderkohe  qe  problematikat brenda ketyre mureve jane te shumta.

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com