Rama në Kuvajt. Nënshkruhen 4 marrëveshje bashkëpunimi

Shqiperia dhe Kuvajti kanë nënshkruar edhe katër marrëveshje bashkëpunimi gjatë vizitës zyrtare Kryeministri Edi Rama. Marrëveshjet kanë të bëjnë në fushën e zhvillimit te eksporteve industriale, mbrojtjen e mjedisit, ruajtjes së burimeve natyrore dhe zhvillimit të qëndrueshëm, bashkëpunimit në shëndetësi, si edhe marrëveshjen për heqjen e vizave për mbajtësit e pasaportave diplomatike dhe të shërbimit. Në këto marrëveshje kryeministri Rama u prit në një ceremoni zyrtare nga Kryeministri i Shtetit të Kuvajtit, Sheikh Jaber Al-Mubarak Al-Hamad Al-Sabah.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com