Reforma në drejtësi, 3 vjet më pas

Të ftuar:

1. Alban Zeneli, deputet dhe anëtar i Komisionit Parlamentar të Ligjeve

2. Shefqet Muçi, ish-ministër i Drejtësisë dhe profesor i Të Drejtës Penale në Universitetin Mesdhetar

3. Eni Çobani, avokate, drejtuese e emisionit “Shihemi në gjyq”, në “Tv Klan”

4. Kujtim Cakrani, avokat

5. Ferdinand Doja, avokat

6. Arsen Rusta, gazetar i kronikës së zezë në Report TV

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com