Romantike, Kylie Jenner shkon në shtëpi për të gjetur mijëra trëndafila të kuq

Milarderja Kylie Jenner mori një surprizë të këndshme kur shkoi në shtëpinë e saj luksoze.

Ylli i televizioneve gjeti mijëra trëndafila dhe qirinj në hyrjen e shtëpisë.

Ishte i dashuri i saj Travis Scott që organizoi surprizën romantike.

Trëndafilat ishin shpërndarë në korridore, shkallë e dhoma.

Kylie dhe këngëtari kanë një vajzë të vogël së bashku, Storm.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com