Rrugët pa krye të pozitës dhe opozitës

Te ftuar:

Arben Hajdarmataj, ekspert rendi dhe sigurie

Bardhi Duraku, ekspert juridik, avokat dhe politolog

Fatjon Topollaj, Partia Bindja Demokratike

Kastriot Frashëri, ekspert, Shoqëria Civile

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com