Rusi 2018, dita e 23

Lidhje live nga Moska me korrespodentët e emisionit, Ivi Shkreli dhe Blerina Mahmutaj

Lidhje live nga Moska me korrespodentët e emisionit, Ivi Shkreli dhe Blerina Mahmutaj

Lidhje live nga Belgjika me korrespodentin e emisionit, Fatos Mahmutaj

Të ftuar në studio:

1. Nora Malaj, deputete e LSI.

2. Skerdi Sulozeqi, gazetar I Panorama Sport.

3. Kujtim Cakrani, avokat.

4. Bora Xhani, gazetare.

5. Aurel Celibashi, gazetar.

6. Kris Çika, jurist.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com