Rusi 2018, dita e 24

Të ftuar në studio:

1. Arbër Kadia, specialist komunikimi

2. Alida Karakushi, politologe

3. Besian Çeliku, ish-futbollist i Tiranës

4. Dorina Hoxha, gazetare, sociologe

5. Klevi Pojana, kryetar i LRI

6. Altin Gjeta, politolog

– Lidhje live me Moskën me korrespodentët e emisionit, Ivi Shkreli dhe Blerina Mahmutaj

– Lidhje live me Londrën me korrespodentin e emisionit, Alban Cahani

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com