Rusi 2018, dita e 26

 

Të ftuar në studio:

1. Erion Xhafa, ish-futbollist i Dinamos

2. Dritan Laci, gazetar

3. Zhanina Dapi, drejtore e Rezidencës Studentore Universitare nr 2

4. Marsela Karapanço, gazetare e “News 24”

5. Fejzo Subashi, gazetar

6. Ardit Rada, gazetar

Lidhje live nga Moska me korrespodentët e emisionit, Ivi Shkreli dhe Blerina Mahmutaj.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com