Rusi 2018, Dita e 27

 

Të ftuar në studio:

  1. Rauf Dimraj, ish-zv. Ministër i sporteve
  2. Aurel Celibashi, gazetar, jurist
  3. Gledisa Brahimi, gazetare, juriste
  4. Kilda Hysenbegasi, gazetare
  5. Ares Ypi, jurist
  6. Artan Manushaqe, aktivist i shoqërisë civile

Lidhje live me Belgjikën me korrespodentin e emisionit, Fatos Mahmutaj.

Lidhje live me Moskën me korrespodentët e emisionit, Ivi Shkreli dhe Blerina Mahmutaj.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com