Rusi 2018, Dita e 32

Të ftuar në studio:

  1. Erjon Xhafa, ish-futbollist
  2. Nora Malaj, deputete e LSI
  3. Skerdilajd Sulozeqi, gazetar i gazetës “Panorama Sport”
  4. Artenisa Ozaj, sipërmarrëse
  5. Marsela Karapanço, gazetare e News 24
  6. Elinda Sulejmani, gazetare, specialiste e protokollit në Kuvend

Lidhje live nga Moska me korrespodentët e emisionit, Ivi Shkreli dhe Blerina Mahmutaj.

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com