Saimir Tahiri dhe reforma në drejtësi

TË FTUAR:
1. Ermir Dobjani, Profesor Doktor në Jurisprudencë, Ish-Avokat I Popullit;
2.Shefqet Muçi, Profesor Doktor në Jurisprudencë, Ish-Ministër I Drejtësisë;
3.Vladimir Meçe, Avokat;
4.Idajet Beqiri, Avokat;
5.Ferdinand Doja, Avokat;
6.Denis Minga, Gazetar, Jurist

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com