Sali Berisha, analizë situatës politike në vend

I ftuar:

1. Sali Berisha, deputet, presidenti i 5-të dhe kryeministri I 32-të i shtetit shqiptar
Në një panel me:
2. Apollon Baçe, akademik, analist i emisionit “Debati në Channel One”
3. Denis Minga, gazetar i Report TV, analist i emisionit “Debati në Channel One”
4. Leonard Karaj, gazetar, analist i emisionit “Debati në Channel One”

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com