Sali Berisha. PD, 5 vjet në opozitë

Të Ftuar:
1. Sali Berisha, presidenti i 5-të dhe kryeministri i 32-të i shtetit shqiptar.
2.Apollon Baçe, akademik, ish-diplomat, analist
3.Hajro Limaj, drejtor i Institutit për Politikat e Sigurisë Kombëtare, ish-diplomat ushtarak
4.Plator Nesturi, ish-diplomat, analist

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com