Samiti i 2-të i diasporës

 

Të ftuar:

  1. Etjen Xhafaj, zëvendësministër për Evropën dhe Punët e Jashtme dhe kryetari I Këshillit për Diasporën
  2. Shqiponja Dosti, ekonomiste, këshilltare në Bashkinë e Genzano-s, Romë
  3. Ylljet Aliçka, ish-ambasador në Francë
  4. Mal Berisha, ish-ambasador në Angli
  5. Doriana Metollari, gazetar
  6. Artan Manushaqe, analist

 

*

*

Top
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com